E keni kryer analizën e PAS- së?

Kryerja e testit të PSA është i domosdoshëm në meshkujt e moshës mbi 45 vjeç!
🧬PSA është proteinë e prodhuar nga qelizat e gjëndrës së prostatës dhe mund të përdoret për të zbuluar sëmundje të ndryshme, veçanërisht kancerin në prostatë. Prania e vlerave anormale nuk do të thotë domosdoshmërisht që vuani nga kanceri i prostatës, por mund të lidhet me çrregullime të përkohshme të prostatës.
✅Departamenti i Urologjisë në Salus, merret me diagnostikimin dhe kurimin e gjithë patologjive që prekin aparatin urogjenital, pra veshkat, ureterët, fshikëzën, prostatën dhe organet gjenitale mashkullore të jashtme.
▶️Kontaktoni: +355682053180 / www.salus.al per te rezervuar nje vizite me mjekun urolog italian Dr. Carlo Saltutti.
.
.
.
#salus#urolog#urologjia#guretneveshka#veshkat#psa#kanceriprostates#mjekitalian#spitalitalian#spitalisalus#spitatirane#mjekurolog#urologshqiperi#rrugeturinare

TË TJERA

Glaukoma

Glaukoma Në përgjithësi, kjo sëmundje karakterizohet nga një ulje progresive e fushëpamjes, në pjesën periferike e më pas në pjesën qëndrore, deri sa avancon deri

Lexo më shumë »