Dr. Walter Piubello ju pret në Spitalin Salus

Gastroenterologjia është dega e mjekësisë që studion funksionin normal dhe sëmundjet e ezofagut, stomakut, zorrëve të holla, zorrës së trashë dhe rektumit, pankreasit, fshikëzës së tëmthit, kanaleve biliare dhe mëlçisë.

Departamenti i Gastroenterologjisë në Spitalin Salus i shërben pacientëve me probleme të sistemit tretës me profesionistët më të specializuar, ndër ta edhe Dr. Walter Piubello.

Shëndeti është prioritet, zgjedhja është e juaja.

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al

➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭