Dr. Valerio Pittoni,reumatologu që trajton të gjitha llojet e artritrit.

👨‍⚕️Dr. Valerio Pittoni, mjek reumatolog i diplomuar në Mjekësi dhe Kirurgji në Universitetin e Romës “La Sapienza”, i specializuar në Alergologji dhe Imunologji Klinike dhe Patologji Klinike, ju pret në spitalin Salus për të trajtuar të gjitha llojet e artritrit.

✅Dr. Pittoni trajton në Spitalin Salus sëmundjet e mëposhtme:
• Reumatizma inflamatore, të tilla si reumatizma akute dhe artriti reumatoid.
• Dermato-polimioziti.
• Konnectitis, të tilla si lupus erythematosus sistemik, sindromi Sjögren, polymyositis, dermatomyositis, scleroderma dhe vasculitis.
• Artriti i shkaktuar nga agjentët infektive, si sëmundja Lyme.
• Sklerodermia sistemike.
• Osteoartriti.
• Reumatizma ekstrartikulare, të tilla si bursitis dhe periarthritis.
• Sëmundjet e kockave, si osteoporoza
• Spondiloartropatitë.
• Sëmundja e Raynaudit etj.

👉🏼Mos hezitoni, kontaktoni tani për të rezervuar një takim me Dr. Pittoni:
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭