Dr. Marion Sako, Kirurg Maksilo-facial

👨‍⚕️Dr. Marion Sako pret çdo ditë në spitalin Salus të gjithë pacientët për vizita dhe ndërhyrje maksilo-faciale.

🔹Kirurgjitë që Dr. Marjon Sako kryen:
• Kirurgji onkologjike.
• Traumatologji maksilo-faciale.
• Implantologji të avancuar.

📲Mos hezitoni, telefononi tani!
+355 682053180
+355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭