Dr. Klaudia Stajka

Dr. Klaudia Stajka, mjeke – kirurge ORL dhe Estetike i është bashkuar Spitalit Salus. Dr. Stajka ka përfunduar Fakultetin e Mjekësisë së Përgjithshme dhe më pas specializimin afatgjatë në otorinolaringologji. Gjatë kësaj kohe, është licensuar dhe kualifikuar në trajnime të ndryshme brenda dhe jashtë vendit, lidhur me fushën e otorinolaringologjisë, por edhe të mjekësisë estetike.
Në Salus, Dr. Klaudia Stajka do të realizojë jo vetëm konsulta dhe ndërhyrje që i përkasin fushës ORL, por edhe ato estetike. Duke filluar nga trajtimet mini-invazive siç janë filler, botox, mesoterapi, injeksione biostimulimi, fijet e tërheqjes jo kirurgjikale deri tek ndërhyrjet kirurgjikale siç është rinoplastika, otoplastika, blefaroplastika, buccal fat removal (heqja e dhjamit të faqeve), lip lift, temporal lift dhe gjithçka tjetër që lidhet me estetikën e fytyrës.
Për më shumë informacion, apo për të rezervuar një orar me Dr. Klaudia Stajka telefononi tani në numrat e kontaktit që shfaqen në vijim:
📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al