Dr. Gastone Bergamaschi, sjell metodat më të fundit për kirurgjinë vaskulare në Salus!

Dr. Gastone Bergamaschi, ju pret në Spitalin Salus për të ofruar kujdes shëndetësor të një niveli të lartë në fushën e kirurgjisë vaskulare.

Me një përvojë të pasur, Dr. Bergamaschi ofron vizita dhe ndërhyrje për shumë kategori të sëmundjeve, duke përfshirë stenozën e arteries karotide, patologjitë ishemike të gjymtyrëve të sipërme, hemodializën, arteriopatinë, aneurizmat e aortës dhe shumë të tjera.

Për trajtimin dhe kujdesin më të mirë, zgjidhni Dr. Bergamaschi.

Në Spitalin Salus shëndeti juaj është prioritet!

Për të rezervuar një orar, ose për më tepër informacion na kontaktoni në numrat e telefonit që ilustrohen në vijim:

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al