Dr. Eneida Bozaxhiu , Mjeke Interniste

Departamenti i Mjekësisë Interne në Salus, ofron shërbime vizitash dhe shtrimi për të gjitha ato sëmundje që nuk parashikojnë nevojën për një trajtim kirurgjikal, por që mund të trajtohen me terapi medikamentoze në shtëpinë e pacientit ose për rastet më akute me shtrim në spital.

👩‍⚕️Zhvilloni një jetë të shëndetshme dhe të qëndrueshme me Dr. Eneida Bozaxhiu, mjeken tonë interniste. Me një përvojë të pasur dhe ekspertizë të thellë në trajtimin e sëmundjeve të brendshme, Dr. Eneida ofron kujdes shëndetësor të personalizuar dhe të avancuar.
Specializuar në inovacionin mjekësor dhe përdorimin e teknologjisë moderne, jemi këtu për t’ju udhëzuar në rrugën tuaj drejt shëndetit optimal.

🔹Ejani në Salus, për një jetë të shëndetshme.

👉🏼Për të rezervuar një takim ose për më tepër informacion kontaktoni në numrat e telefonit:
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al