Dr. Corrado Quadrini

👨‍⚕️Dr. Corrado Quadrini, mjek dermatolog dhe venerolog i specializuar në dermatologji dhe sëmundjet e lëkurës, me një përvojë shumëvjecarë në këtë fushë, pret në Spitalin Salus të gjithë pacientët për vizita dhe kontrolle.

✔ Dr. Quadrini, me nje përgatitje të gjatë akademike, ka zhvilluar eksperiencën e tij në fushën e dermatologjisë, duke u marrë edhe me kirurgji, krioterapi, terapi lazer, peeling kimik, trajtim të njollave të lëkurës dhe angiomave. Po ashtu dhe ofrimin e këshillave profesionale për diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve seksualisht të transmetueshme.

📥Për të rezervuar një vizitë apo ndërhyrje me Dr. Corrado Quadrini në numrat:
+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
➕Salus, spitali yt!