Dr. Claudio Milani

Dr. Claudio Milani, mjek urolog i ekselencës me një eksperiencë shumëvjeçare pret në Spitalin Salus të gjithë pacientët që vuajnë nga patologjitë e ndryshme të fshikëzës urinare.

Mjeku në fjalë ka trajtuar me sukses shumë pacientë dhe i ka ndihmuar që të rifitojnë shëndetin e plotë dhe të përmirësojnë cilësinë e jetës së tyre.

Besojani shëndetin tuaj profesionistëve tanë. Shëndeti është prioritet, zgjedhja është e juaja.

Për të rezervuar një vizitë me Dr. Claudio Milani telefononi tani në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al