Dr. Claudio Milani Kryen ndërhyrje dhe vizita të specializuara urologjike.

Në Salus mund të kryeni vizita dhe ndërhyrje me mjekët më të mirë urologë.

Dr. Claudio Milani, mjek urolog i ekselencës me një eksperiencë shumëvjeçare, pret në Spitalin Salus të gjithë pacientët që vuajnë nga patologjitë e ndryshme të fshikëzës urinare. Ai ka trajtuar me sukses shumë pacientë dhe i ka ndihmuar që të rifitojnë shëndetin e plotë dhe të përmirësojnë cilësinë e jetës së tyre.

Departamenti i Urologjisë në Salus është një strukturë, e cila i ofron pacientit një diagnostikim dhe trajtim të plotë kirurgjikal të të gjitha patologjive urologjike.

Besojani shëndetin tuaj profesionistëve tanë. Telefononi tani për të rezervuar një orar, në numrat që ilustrohen në vijim:

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al

➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭