Dr. Cesare Romagnolo

👨‍⚕️Dr. Cesare Romagnolo, mjek kirurg i specializuar në Obstetrikë dhe Gjinekologji, pret në Salus të gjitha gratë dhe vajzat që kanë çrregullime të ciklit menstrual.

Dr. Cesare Romagnolo kryen ndërhyrje për patologji të ndryshme si:

🔹KIRURGJI ONKOLOGJIKE
•Tumor malinj i endometrit.
•Tumor malinj i miometrit.
•Tumor malinj i qafës së mitrës.
•Tumor malinj i vezores.
•Tumor malinj i vulvës.
•Tumor malinj i vaginës.

🔹KIRURGJI E MITRËS APO UTERUSIT
•Hiperplazi e endometrit.
•Polipet e endometrit.
•Gjakderdhje jo normale në mitër para dhe pas menopauzës.
•Miomat dhe fibromiomat në mitër.
•Adenomiozë.
•Malformacione në mitër.

🔹KIRURGJI E QAFËS SË MITRËS
•Displazi e qafës së mitrës.
•Polipe të qafës së mitrës.

🔹KIRURGJI E VEZORES
•Kiste të vezoreve.

🔹KIRURGJI E VULVËS DHE E VAGINËS
•Kiste të vulvës.
•Lezione jo neoplastike të vulvës.
•Kiste dhe tumore beninje të vaginës.
•Prolaps gjenital me apo pa inkontinencë urinare.

➡️ Zgjidhni Spitalin Salus për një kujdes gjinekologjik të specializuar, telefononi tani për të lënë një orar me Dr. Romagnolo në numrat:

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al