Dr. Carlo Saltutti

Dr. Carlo Saltutti, urolog me eksperiencë shumë vjeçare në spitale si Careggi në Firence apo Ospedale Maggiore në Bologna, do të jetë në Spitalin Salus për të pritur pacientë që vuajnë nga probleme urologjike.

Dr. Saltutti, ka kryer mbi 10.000 ndërhyrje kirurgjikale urologjike dhe endoskopike, ndërsa është autor i më shumë se 250 artikujve shkencorë të botuar në revistat italiane dhe ato ndërkombëtare. Besojani shëndetin tuaj profesionistëve tanë. Shëndeti është prioritet, zgjedhja është e juaja!

Ende po e mendoni? Telefononi tani për tni tani për të rezervuar një orar!

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al