Dr. Carlo Fucci

👨‍⚕️Dr. Carlo Fucci pret çdo ditë në spitalin Salus të gjithë pacientët që kanë probleme me zemrën.

-Specializuar për diagnostikimin dhe trajtimin e të gjitha patologjive KARDIOVASKULARE.
-Në eksperiencën e tij 45 vjeçare numëron mbi 4000 ndërhyrje të mëdha në kirurgjinë plastike të valvulës mitrale dhe koronarografi.

🔹Specializuar në Kirurgjinë e Përgjithshme.
🔹Specializuar në Kirurgjinë Torakale.
🔹Specializuar në Kardio-Angiokirurgji.
🔹Pjesëmarrës në mbi 90 konferenca kombëtare dhe ndërkombëtare për kardiokirurgjinë.
🔹Specializuar në të gjitha sëmundjet komplekse kongjenitale të zemrës.

☎️Për të rezervuar një orar me Dr. Carlo Fucci, kontaktoni në nr. 📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭