Dr.Alberto Torreggiani – Okulist Eksperti për një shikim të përsosur!

Shëndeti i syve ka një rëndësi të madhe për sa i përket cilësisë së jetës. Disa sëmundje të syve mund të përparojnë dhe të shkaktojnë dëme të përhershme deri në humbjen e shikimit nëse nuk trajtohen në periudhën e hershme.

Prandaj, është me rëndësi të madhe që të bëhen kontrolle të rregullta të syve dhe të bëhen zbulime të hershme të sëmundjeve të mundshme në sy para se të përparojnë.

Dr. Alberto Torreggiani është specializuar në Oftalmologji në Universitetin e Bolonjës në vitin 2002. Prej këtij viti ai ushtron profesionin si okulist, duke kryer kirurgji nga më të komplikuarat.

Ndër të tjera, ai është Drejtues i Departamentit të Oftalmologjisë në AUSL të Bolonjës, ndërsa si pjesë e spitalit tonë ka kryer përgjatë viteve një numër të lartë të ndërhyrjeve nga më të komplikuarat, të gjitha me sukses të plotë!

Për të rezervuar një vizitë apo ndërhyrje me Dr. Alberto Torreggiani na kontaktoni në numrat:

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al

➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭