Dita Ndërkombëtare e Epilepsisë

Dita Ndërkombëtare e Epilepsisë është një ngjarje e rëndësishme që synon të sensibilizojë dhe informojë njerëzit për këtë sëmundje neurologjike.

Në botë janë të prekur më shumë se 50 milionë njerëz, e kjo e bën këtë një problem të rëndësishëm në shëndetin publik.

Në Spitalin Salus ofrohet kujdes dhe trajtim i specializuar për pacientët me epilepsi nga mjekë profesionistë. Bashkë mund t’ja dalim!

Për më shumë informacion apo për të rezervuar një orar me ekspertët tanë, telefononi tani në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲t