Dita Botërore e Shikimit

👁️ Dita Botërore e Shikimit është një ngjarje globale që fokusohet në problemet e verbërisë dhe dëmtimit të shikimit.

🔹 Kjo ditë ka si qëllim rritjen e ndërgjegjësimit për verbërinë dhe dëmtimin e shikimit si çështje kryesore të shëndetit publik ndërkombëtar.

Vlen të theksohet se verbëria dhe problemet e shikimit në shumicën e rasteve janë të parandalueshme.

🔹 Spitali Salus ju bën thirrje të gjithëve që të bëni sa më shpesh kontrolle për shikimin tuaj në mënyrë që të merrni masa parandaluese.

Spitali Salus disponon pajisje dhe aparatura të teknologjisë së fundit për përcaktimin e saktë të diagnozës për patologji të fushës së okulistikës si dhe për kryerjen e ndërhyrjeve kirurgjikale specifike të okulistikës.

Mos hezitoni, kujdesuni për veten para se të jetë vonë duke telefonuar tani!
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭