Dita Botërore e Shëndetit të Gojës

Dita Botërore e Shëndetit të Gojës, organizohet çdo vit më datë 20 mars.

Përmes kësaj fushate globale për shëndetin oral, promovohet shëndeti i mirë për të gjithë dhe për të fuqizuar individët që të mbajnë një gojë të shëndetshme në të gjitha moshat.

Miliona njerëz në mbarë botën vazhdojnë të vuajnë nga probleme të shëndetit oral dhe barra në rritje e sëmundjeve orale kërkon veprim të shtuar në nivel individual, familjar dhe kombëtar. Shëndeti i dobët oral shtrihet përtej gojës, duke përfshirë shëndetin dhe mirëqenien e çdo individi.

Për më shumë informacion apo për të rezervuar një orar me mjekët tanë, telefononi tani në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al