Dita Botërore e Obezitetit

Obeziteti është një problem mbarëbotëror në ditët e sotme. Me kalimin e viteve, shkalla e obezitetit dhe rreziqet e mëdha shëndetësore që lidhen me të janë rritur në shifra alarmante. Si rezultat, festohet Dita Botërore e Obezitetit çdo vit më datë 4 Mars.
Konsumi i një diete të shëndetshme dhe ushtrimi i aktivitetit fizik në mënyrë periodike ndihmojnë në parandalimin e obezitetit.
Në Spitalin Salus, mund të gjeni disa alternativa për të luftuar obezitetin, duke nisur nga regjimi ushqimor, edukimi rreth mirëushqyerjes, ndërhyrje për të përmirësuar pamjen tuaj si pasojë e obezitetit e shumë të tjera.
Për më shumë informacion, apo për të rezervuar një orar me mjekët tanë dhe luftuar obezitetin kontaktoni tani në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim.
📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al