Disa nga rastet e suksesshme të kryera nga Departamenti i Kirurgjisë Maksilofaciale

Departamenti i Kirurgjisë Maksilofaciale në Salus ofron shërbime për një kategori të gjerë pacientësh me problematika dhe patologji të regjionit të gojës, të kokës dhe të qafës.

Me një eksperiencë 10 vjeçare, ky departament i përbërë nga një ekip multidisiplinar i nënshtron një përkushtim të veçantë korrigjimeve të asimetrive të fytyrës dhe të nofullave dhe keq kafshimet e lidhura me to si edhe trajtimeve preprotetike implantare!

Përse të zgjidhni Spitalin Salus?

Ne jemi lider në Shqipëri në ofrimin e shërbimeve me cilësi të lartë në fushën e kirurgjisë maksilofaciale. Merremi me diagnozën dhe terapinë e patologjive të tipit tumoral, tumore të fytyrës, të gojës, gjuhës, gjëndrat e pështymës, fraktura të nofullave, fytyrës, hundës e shumë të tjera.

Besojani shëndetin tuaj profesionistëve tanë!

Për më shumë informacion apo për të rezervuar një orar me mjekët tanë, telefononi tani në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐 www.salus.al