“Dietologu online” , në Salus.

🍏🍃Me shërbimin e ri “Dietologu online” nga dr. Rovena Xhafa, mund të merrni dietën tuaj të personalizuar nga komoditeti i shtëpisë! 🍏🍃

🥇Qëllimi real i një diete të shëndetshme është përmirësimi i mardhënies tuaj me ushqimin në sajë të një regjimi ushqimor që promovon shëndetin e mirë ndërkohë që arrini parametrat e dëshiruar fizik. Në sajë të këshillimit profesional dietologjik synohet të rizbulojmë:
♻️stabilizimi një stili të shëndetshëm jetese
♻️njohja e sinjaleve ( të urisë dhe ngopjes)
♻️kapërcimi i relapsit, ciklit të dietave të dështuara
♻️rritja e vetëbesimit në raport me ushqimin (për episode e bulemisë apo të ngrënit të tepër)
♻️ushqimin si kënaqësi ( prodhimi i hormoneve të serotoninës)

🍎Dieta Online, një shërbim i disponueshëm për të gjithë grupmoshat, mundëson ndjekjen e vazhdueshme të ecurisë në sajë të komunikimit virtual me dietologen. Ajo është e konceptuar me sesione dy-javore:
🚩Në sesionin e parë (45 minuta), së bashku me dietologun, analizohet historiku juaj mjekësor e dietik, vendosen synimet dhe personalizohet regjimi dy javor.
🚩Në seancat që vijojnë kryhet vlerësimi i ecurisë së regjimit dhe përpilohet plani ushqimor për dy javët në vazhdim.

📥Për të rezervuar konsultën ose për më tepër informacion na shkruani ose kontaktoni në numrat e telefonit:
+355 682053180
+355 4 23 90 500

➕Salus, së bashku drejt një jetese të shëndetshme!