Diabeti

Diabeti është një gjendje shëndetësore serioze, i cili po nuk u trajtua, mund të çojë në sëmundjet e zemrës, verbëri, mosfunksionim veshkash dhe komplikime të tjera që rrezikojnë jetën.

  • Vitet e fundit ka një tendencë të lartë për të prekur edhe moshat e reja. Mos-ushqyerja në mënyrën e duhur, ushqimet me hormone dhe jeta sedentare, kanë bërë që numri i diabetikëve të arrijë nivele të larta. 
  • Salus sjell paketën e kontrollit të diabetit  cila përfshin Hba1C, gjak komplet, glicemi dhe vizitë endorinologjike!

TË TJERA

Reumatizma

➕Reumatizma shoqërohet me dhimbje të forta dhe ënjtje të kyçeve. Kjo sëmundje në vendin tonë është shumë e përhapur, kjo për shkak të klimës dhe

Lexo më shumë »