Dhuro vezën ,krijo shpresën

Në Spitalin Salus dhurimi i vezëve është një akt humanitar i çmuar, me shpresën për të ndihmuar një grup të konsiderueshëm grash që hasin sfida në prodhimin e vezëve, e për rrjedhojë për të arritur një shtatzëni.

Salus mundëson realizimin e ëndrrave të çifteve në nevojë. Ne ju ftojmë të bëheni pjesë e një ndryshimi të mrekullueshëm dhe të ofroni shpresë për të ardhmen e tyre.

Cili është qëllimi? Dhurimi i vezëve është mundësia e vetme për gratë që hasin sfida për të realizuar ëndrrën e një shtatzënie.

Cili është procesi? Zgjat VETËM 5 minuta dhe fillon me një vizitë gjinekologjike.

Bashkohuni me ne për një rrugë emocionuese të dhurimit të vezëve. Sëbashku mund të bëhemi frymëzim për të realizuar ëndrra dhe shpresa për të gjithë.

MOS HEZITONI! Për informacion më të detajuar telefononi tani në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al