Microneedling në Salus

OFERTË PROMOCIONALE DERMAPEN 80€!!! 
Nje procedurë MINI-INVAZIVE që realizohet nëpërmjet micro-shpimeve të DERMAPEN, duke stimuluar rigjenerimin e kolagjenit në nivel të dermës!
E shoqëruar me Cocktail Vitaminik, ndihmon:
✅Kundër pigmentimit/Melazmës
✅Trajtim i akneve dhe shenjave
✅Përmirësim i rrudhave fine
✅Trajtim i rrathëve të zinj të syve
✅Trajtim i shenjave traumatike/post kirurgjikale
✅Kundër plakjes, për rigjenerimin e lëkurës

‍⚕️Në Spitalin SALUS ky trajtim ofrohet nga mjekja dermatologe Amarda Cenko, duke respektuar standardet e sigurisë për pacientin sipas protokolleve të vendosura nga OBSH lidhur me situatën aktuale!

Ndihuni të sigurt në SALUS!
☎️Kontakto 0682053180 për të rezervuar një orar!