Dermapen në Salus

📣📣OFERTË PROMOCIONALE DERMAPEN 80€!!! 😍
Nje procedurë MINI-INVAZIVE që realizohet nëpërmjet micro-shpimeve të DERMAPEN, duke stimuluar rigjenerimin e kolagjenit në nivel të dermës!
😍E shoqëruar me Cocktail Vitaminik, ndihmon:
✅Kundër pigmentimit/Melazmës
✅Trajtim i akneve dhe shenjave
✅Përmirësim i rrudhave fine
✅Trajtim i rrathëve të zinj të syve
✅Trajtim i shenjave traumatike/post kirurgjikale
✅Kundër plakjes, për rigjenerimin e lëkurës

👩‍⚕️Në Spitalin SALUS ky trajtim ofrohet nga mjekja dermatologe Amarda Cenko, duke respektuar standardet e sigurisë për pacientin sipas protokolleve të vendosura nga OBSH lidhur me situatën aktuale!

Ndihuni të sigurt në SALUS!
☎️Kontakto 0682053180 për të rezervuar një orar!

TË TJERA

Ozonoterapia

📣📣Në Spitalin Salus do të fillojë aplikimi i terapisë së Ozonoterapisë nga Dr. Flamur Vellku dhe Dr. Nuri Qyra! ✅💧Ozonoterapia është provuar të jetë terapia

Lexo më shumë »