Departamenti i Urologjisë në Salus

🔹️Departamenti i Urologjisë në Salus është një strukturë, e cila ofron për pacientët një diagnostikim dhe trajtim të plotë kirurgjikal të të gjitha patologjive urologjike. Ekipi i mjekëve ekspertë urologë kujdeset për aparatin urogjenital, ku përfshihet edhe andrologjia (e cila ekzaminon shkaqet e infertilitetit mashkullor dhe të disfunksionit erektil).

✅Parandalimi është më mirë se kurimi, telefononi tani për të rezervuar një orar me ekspertët tanë!

📥Për më tepër informacion mund të na shkruani në inbox ose të na kontaktoni në numrat e telefonit:
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭