Departamenti i Kardiologjisë në Spitalin Salus

❤️Departamenti i Kardiologjisë në Spitalin Salus është i fokusuar drejt trajtimit jo-invaziv të patologjive kardiovaskulare. Ky shërbim ndihmon në ndjekjen e pacientëve me probleme kardiovaskulare, sipas protokolleve standarte bashkëkohore për secilën patologji.

❤️Mjeket tona Dr. Loreta Bica, Dr. Lidra Gjyli dhe Dr. Bruna Sukaj, ju presin në Salus për ekzaminime dhe konsulta kardiologjike! Profesionalizmi, kujdesi ndaj pacientëve dhe aftësitë që ato kanë, janë vetëm disa nga cilësitë që i dallojnë ato nga të tjerët.

❤️Disa nga ekzaminimet që ne ofrojmë janë:

• Elektrokardiograma e qetësisë.
• Ekokardiograma (M-mode, 2D, Doppler, Color Doppler, Tissue Doppler).
• Prova e Efortit.
• Holter ritmi (24h, 48h).
• Holter presioni.

👉🏼Mos hezitoni, telefononi tani për të rezervuar një takim në numrat:
📲 +355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
➕Salus, spitali yt!