Dermatologjia në Salus

Departamenti i Dermatologjisë në Salus merret me trajtimin e sëmundjeve të lëkurës dhe indeve të lidhura me to. I përbërë nga mjekë italianë dhe shqiptarë të mirënjohur, ky departament bashkëpunon me të gjitha departamentet e spitalit, duke ofruar konsulencë për pacientët që vuajnë nga sëmundjet e lëkurës apo melanomat.

🔹Shërbimet e ofruara:
• Vizita dermatologjike.
• Krioterapia me azot të lëngshëm.
• Heqja e plagës me DTC.
• Biopsi të lëkurës.
• Vëzhgimi dermatologjik në epiluminescencën.
• Ndërhyrje të vogla ambulatore.

🔹Ndër patologjitë e trajtuara në Salus janë:
• Dermatoskopi të nishaneve në të gjithë trupin.
• Infeksione të lëkurës dhe indit nënlëkuror
• Dermatiti (dermatiti atopik, dermatiti seborrheik, dermatiti i kontaktit, etj).
• Ekzema.
• Infeksion mikotik i lëkurës.
• Lythat.
• Urtikarie.
• Skuqje (Eritrema).
• Psoriazë, pitiriazë, liken planus.
• Ulçerat e lëkurës.
• Tumoret e lëkurës.
• Parregullsi të tjera të lëkurës.

🔹Përse duhet të zgjidhni ekipin tonë të dermatologjisë?

✅Ekipi ynë është i specializuar në trajtimin e çdo lloj problemi të lëkurës.
✅Përdorim teknologjitë e fundit dhe metoda inovative per trajtimin e lëkurës suaj.
✅Për SALUS çdo pacient është unik dhe ne ofrojmë trajtimin që përshtatet me nevojat tuaja.
✅Ju udhëzojmë dhe mbështesim në rrugën tuaj drejt një lëkure mbi të gjitha të shëndetëshme, por edhe më të bukur.

👉🏼Për të rezervuar një takim me mjekët tanë ose për më tepër informacion kontaktoni në numrat e telefonit:
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al