Check Up tiroide

Gjëndra tiroide luan një rol thelbësor në rregullimin e metabolizmit dhe funksioneve të tjera jetike në trup. Shëndeti i kësaj gjëndre është vendimtar për mirëqenien tuaj të përgjithshme.

Një kontroll i rregullt i gjëndrës tiroide mund të zbulojë problemet në fazat e hershme dhe të sigurojë që jeni në rrugën e duhur drejt një jete të shëndetshme.

Simptoma të tilla si lodhja, shtimi ose humbja e peshës, ndryshimet në humor dhe problemet e lëkurës mund të jenë të lidhura me funksionimin e gjëndrës tiroide. Një kontroll i rregullt ndihmon në identifikimin dhe menaxhimin e këtyre simptomave, por edhe shumë simptomave të tjera, duke përmirësuar ndjeshëm jetën tuaj të përditshme.

Në Spitalin Salus, Check up-i i gjëndrës tiroide është aktualisht me ÇMIM PROMOCIONAL, nga 80 euro në 44 euro.

Shëndeti juaj, prioriteti ynë!

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al