CHECK UP Okulistik

Spitali SALUS sjell për ju CHECK UP-in Okulistik me çmimin promocional 41€.

🔹Ekzaminimi i syve është një investim në pamjen dhe mirëqenien tuaj.
Kujdesi për sytë tuaj fillon këtu!

👉🏼Ende po e mendoni? Ndryshoni mënyrën se si shihni botën, duke filluar me Check Up-in tonë okulistik!
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭