Check up Kardiologjik në Salus

Kur ka qenë hera e fundit që keni kontrolluar shëndetin e zemrës suaj?

🔹A e dini se në vendin tonë 1 në 3 vdekje shkaktohet nga sëmundjet kronike të zemrës?
Spitali Salus sjell për ju Check up-in kardiologjik për VETËM 60 €. Ky është momenti të vendosni në favor të zemrës suaj.

🔹Në sajë të kontrollit të zemrës, ju mund të evidentoni paraprakisht faktorët e riskut që shkaktojnë këto sëmundje dhe si rrjedhojë të mësoni se si t’i mbani nën kontroll e të jetoni më gjatë e më shëndetshëm.

Dëgjoje zemrën, kujdesu për shëndetin tënd sot!
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al

➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭