CHECK UP SST për femra

Si ta kuptoni që jeni prekur nga një infeksion seksualisht të transmetueshëm? Vetëm përmes analizave!

Zakonisht sëmundjet seksualisht të transmetueshme nuk japin shenja, madje edhe për disa muaj nga dita e parë e infektimit.

Për këtë arsye Spitali SALUS sjell për ju CHECK UP-in SST për femra me çmimin promocional 235 €.

🔹Si grua, mosdiagnostikimi i sëmundjeve seksualisht të transmetueshme mund të përbëjë një risk madhor për shëndetin tuaj riprodhues. Në sajë të kontrollit periodik mjeku mund të identifikojë risqet dhe t’ju rekomandojë trajtimet e përshtatshme. Kontrolli i rregullt është i rëndësishëm për të gjitha femrat që kanë një jetë seksuale aktive.

🔹Për këtë arsye, për të mbrojtur veten nga komplikimet e shkaktuara nga SST-të, është e rëndësishme të kontrolloheni të paktën një herë në vit. Nëse keni një partner të ri apo dyshoni se partneri juaj është i infektuar, nëse keni lezione, lytha, ënjtje apo shkarkim jonormal duhet menjëherë të kontrolloheni dhe të kryeni testimin e SST-ve.

✅KONTROLLOHU DHE PARANDALO!

👉🏼Për më tepër informacion kontaktoni në numrat e telefonit:
📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al