Check up i përgjithshëm

Në Spitalin Salus, CHECK UP-i i përgjithshëm vjen me një çmim promocional, vetëm për 62€.

🔹Pse të prisni derisa të ndiheni keq? Kujdesuni për veten dhe familjen në çdo kohë.

Rezervoni tani vizitën tuaj dhe behuni pjesë e atyre:
📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al