Check Up i përgjithshëm

Mbrojtja e shëndetit tuaj është prioritet. Ejani pranë Spitalit Salus për të kryer Check Up-in e përgjithshëm. Parandalimi është më mirë se kurimi.
Check Up-i i përgjithshëm, aktualisht është me një ÇMIM PROMOCIONAL PËR VETËM 62 €, ndërsa konsiston në kryerjen e një morie analizash të cilat janë shumë të rëndësishme për konstatimin e gjendjes shëndetësore dhe parandalimin e sëmundjeve të ndryshme.
Për më shumë informacion apo për të rezervuar një orar me ekspertët tanë, telefononi tani në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim.
📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al