CHECK UP I PERGJITHSHEM

Në Spitalin Salus, CHECK UP-i i përgjithshëm vjen me një çmim promocional, vetëm për 62€.

Pse të prisni derisa të ndiheni keq? Kujdesuni për veten dhe familjen tuaj në çdo kohë.

Edhe nëse nuk keni shqetësime, Check up-i bën të mundur zbulimin në kohë të sëmundjeve.

Rezervoni tani vizitën tuaj dhe behuni pjesë e atyre që e vlerësojnë dhe ruajnë shëndetin e tyre!

👉🏼Për më tepër informacion kontaktoni në numrat e telefonit:

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al

➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭