Check up i Gjëndrës Tiroide

Të parandalosh është më mirë sesa të kurosh!

🔹Sëmundjet e gjëndrës tiroide mund të ndikojnë në cilësinë e jetës suaj, por ju mund të ndërmerrni hapat e duhur dhe të mbani nën kontroll shëndetin tuaj me një Check up të gjëndrës tiroide për VETËM 44 EURO!

🔹Kontrolloni dhe parandaloni duke rezervuar tani Check up-in e gjëndrës tiroide dhe bëni një hap drejt shëndetit më të mirë!

🔹Shërbimet në Spitalin Salus kryhen nga mjekë italianë dhe mjekë shqiptarë të formuar në Itali dhe në vende të ndryshme të Europës, sipas standardeve klinike ndërkombëtare, duke përdorur teknikat operatore më të sofistikuara. Në këtë mënyrë, Spitali Salus i garanton pacientit një procedurë diagnostikimi të sigurt dhe trajtimi efikas për çdo patologji të hasur.

👩🏻‍⚕️Dr. Tea Shehu, endokrinologe, i është bashkuar Spitalit Salus së fundmi. Profesionalizmi dhe aftësitë që ajo ka, janë vetëm disa nga cilësitë që e dallojnë atë nga të tjerët.

👉🏼Ende po e mendoni? Kujdesuni për shëndetin tuaj, duke telefonuar tani!
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭