Check up Alergologjik

Check up-i alergologji në Spitalin Salus vjen me një çmim promocional për VETËM 75€.

🔹Me një ekip mjekësh të specializuar, jemi të përgatitur të ndihmojmë pacientët tanë të identifikojnë dhe trajtojnë shqetësimet e tyre.

🔹Këshillat që ne ofrojmë janë të përshtatura individualisht për secilin pacient, duke u siguruar që ata të kenë një jetë më të shëndetshme.

✅Ne kujdesemi për shëndetin tuaj!

Për më shumë informacion na kontaktoni në numrat e telefonit :
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al