Çfarë nënkupton me aneurizmën e aortës abdominale?

Kujdesuni për shëndetin tuaj, para se të jetë tepër vonë. Aneurizma e aortës abdominale mund të jetë një kërcënim serioz për ju, nëse nuk veproni në kohën e duhur.
Aneurizma e aortës abdominale është një zonë e zmadhuar në pjesën fundore të aortës, arteria më e madhe që furnizon trupin me gjak.

Qëllimi i trajtimit për një aneurizëm të aortës abdominale është parandalimi i çarjes së aneurizmës. Faktorët e riskut, si mosha, duhani, ateroskleroza dhe historiku familjar, rrisin mundësinë e zhvillimit të aneurizmës së aortës abdominale.

Dr. Gastone Bergamaschi mjek ekspert në kirurgjinë vaskulare është i gatshëm t’ju ofrojë kujdesin më të avancuar shëndetësor.

Me ekspertizën e tij në menaxhimin e problematikave vaskulare, ju jeni në duar të sigurta.

Mos hezitoni të zgjidhni cilësinë dhe kujdesin e shkëlqyer për shëndetin tuaj, rezervoni tani një orar me Dr. Bergamaschi, duke telefonuar tani në numrat që ilustrohen në vijim:

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al