Çfarë janë fibromiomat?

Fibromioma uterine, një tumor beninj në muret e mitrës, prek mbi 25% të grave mbi 30 vjeç, por vetëm një pjesë e tyre kanë simptoma. Shfaqja e anemisë, hemorragjisë ndërmenstruale, dhimbjeve gjatë aktit seksual dhe menstruacioneve të zgjatura janë disa nga simptomat e fibromiomave.
Cilat janë pasojat?
Disa ndër to janë vështirësia në fekondim dhe shtatzëni dhe nevoja për ndërhyrje kirurgjikale.
Dr. Cesare Romagnolo, kirurg i specializuar në Obstetrike dhe Gjinekologji, do të jetë në Salus për të ofruar vizita dhe ndërhyrje për patologji të ndryshme, përfshirë:
Kirurgji onkologjike, kirurgji e mitrës apo uterusit, kirurgji e qafës së mitrës, kirurgji e vezores dhe kirurgji e vulvës dhe vaginës.
Për më shumë informacion, apo për të rezervuar një orar me Dr. Romagnolo telefononi tani në:
📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al