img-0

Çfarë është TecarTerapia?

img-8

Tecar Terapia ofron efektivitet të lartë në përmirësimin e performancës së fizioterapisë.

Tecar Teraia vepron në qarkullimin e gjakut dhe limfës; duke ndikuar në metabolizmin e indeve.

Tecar Teraia përshpejton kapacitetin e rigjenerimit të trupit tuaj.
-Aktivizon proceset natyrore anti-inflamatore dhe rigjeneruese.
-Mund të përdoret pas traumës, sforcimit fizik, kirurgjisë.
-Përdoret për të luftuar stresin, plakjen, çrregullimet e gjumit.

Rehabilitimi dhe trauma
Tecar Terapia është efektive në trajtimin e dhimbjeve akute dhe kronike, dhimbjeve të mesit, dhimbjeve të qafës, dëmtimeve muskulore, ndrydhjeve, rehabilitimin post-kirurgjikal, trajtimin dhe parandalimin e lëndimeve sportive, rikuperimin e muskujve.

Energjia dhe rivitalizimi
Trajtim kundër stresit dhe pagjumësisë, rikuperimi i vitalitetit, përmirësim i ekuilibrit dhe stabilitetit.

Flebolymfologjia, limfedema dhe celuliti
Celuliti fibrotik dhe sklerotik, limfedema, insuficienca venoze, mbajtja e lëngjeve.

Sport profesional dhe amator
Trajtimi i mbingarkesës në punë, dhimbjet e muskujve, shërimi i vonuar nga trauma, rritja e nivelit të forcës.

Fizioterapi kundër plakjes dhe mjekësia estetike
Trajtimi i fytyrës, trajtimet e tonifikimit të muskujve, dhjamosja e lokalizuar dhe rikuperimi i formës.

Paaftësia
Trajtimi i dhimbjes fantazme të gjymtyrëve, trajtimi i shpatullës së dhimbshme.

Tecar Terapia aplikohet në Spitalin Salus nga fizioterapistë me eksperiencë! Kontakto në 0682053180

Shpërndaje:

Abonohu

Për të marr me email artikuj të ngjashëm