Cfarë është Sinusiti?

‍⚕️Sinusiti është termi mjekësor për inflamacion (acarim dhe ënjtje) të sinuseve. Zakonisht shkaktohet nga një infeksion dhe shoqërohet me dhimbje koke, djegie grykësh dhe vështirësi në frymëmarrje.
➡️Shpesh paraqiten në Salus paciente të cilët dëshirojnë të bëjnë një grafi për të parë nëse janë te prekur nga sinusiti! Mos harroni se egzaminimi më i qartë është ai me anë të skanerit dhe jo grafisë!
➡️Departamenti i Radiologjisë kryen ekzaminime të të gjithë pjesëve të trupit. Në Salus gjithashtu ofrohet edhe shërbimi me skanerin TAC Multislice

‍⚕️Dr. Paolo Agostini, mjek ORL pranë spitalit Salus diagnostikon dhe trajton të gjithë pacientët me sinusit!

➡️Departamenti i Radiologjise +355 20 53 180
www.salus.al

Shpërndaje:

Abonohu

Për të marr me email artikuj të ngjashëm