Çfarë është procedura Microneedling?

Microneedling është një procedurë mini invasive që përfshin përdorimin e një aparature me anën e së cilës realizojmë qindra shpime në shtresën e mesme të lëkurës duke induktuar prodhimin e kolagjenit dhe të elastinës, ndaj njihet dhe si terapia e induksionit të kolagjenit.
Përfitimet nga kjo procedurë :
-Ndikon në teksturën dhe elasticitetin e lëkurës
– Përmison pamjen e rrudhave fine
– Shenjat post akne
– Cikatricet post kirurgjikale
– Strijet e lëkurës
– Hiperpigmentimet e krijuara në lëkurë
– Ndihmon ne minimizimin e poreve
Procedura zgjat 20 deri 30 min. Kryhet pasi kemi aplikuar një krem anestezik në lëkurë dhe ka një kohë rikuperimi të shkurtër.
📥Për të rezervuar konsultën ose për më tepër informacion na shkruani ose kontaktoni në numrat e telefonit:
+355 682053180
+355 4 23 90 500
➕
Salus, spitali yt!