Çfarë është Otoplastika?

👂👨‍⚕️Kirurgjia estetike e vesheve, e njohur ndryshe si otoplastika, përmirëson formën dhe pozicionin e vesheve, korrigjon defekte në strukturën e jashtme të veshit që është e pranishme që në lindje dhe që bëhet i dukshëm me zhvillimin.
Kirurgjia estetike e vesheve krijon një formë natyrale, duke sjellë ekuilibër dhe proporcionin e veshëve me fytyrën.

➡️Korrigjimi edhe i deformimeve ne dukje fare të vogla ka rendesi thelbesore për pamjen dhe vetë-besimin e pacientit. Otoplastika është një operacion i shkurtër plastik me rezultate mbresëlënëse dhe me dhimbje minimale post-operatore.

🔊Nëse veshët tuaj apo te fëmijës tuaj nuk ju pëlqejnë dhe ju ulin vetë-besimin, ju mund të konsideroni kirurgjinë plastike të veshëve në Spitalin Salus!

✅Departamenti ORL në Salus përbëhet nga mjekë të specializuar Italianë dhe shqiptarë me shumë vite eksperiencë, të cilët kanë kryer një numër të madh operacionesh të kësaj natyre.

📍Për të rezervuar një orar vizite me mjekët tanë, ju lutem kontaktoni në numrin 0682053180 ose dërgoni një mesazh në inbox.

➕Salus, spitali yt!

TË TJERA

Anomalitë Mulleriane

🎗Anomalite Mulleriane jane anomali strukturale te shkaktuara nga anomali te zhvillimit te duktuseve mulleriane gjate morfogjenezes embrionale. ✅Shkaktohen nga faktore gjenetike, dhe teratogjene ndaj te

Lexo më shumë »