Çfarë është adenoidektomia?

Adenoidektomia quhet operacioni i heqjes së vegetacionit adenoid.

Adenoidi, shpesh konsideruar në fjalorin e përditshëm si “mishi i huaj” është një masë indi linfoid ei vendosur në nazofaring, në pjesën e pasme të hundës.

Adenoidektomia duhet rekomanduar atëherë kur shkakton:

• Vështirësi në frymëmarrje me hundë dhe shpeshherë frymëmarrja realizohet me gojë.

• Frymëmarrja është e zhurmshme.

• Vështirësi gjatë gjumit.

• Shpeshtim të simptomave të sinozitit.

• Infeksione të veshit.

• Rrjedhje të sekrecionit nga kanali i veshit.

Për më tepër informacion apo për të rezervuar një konsultë me Dr. Massimiliano Del Ninno, telefononi tani në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al

➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭