Cdo jetë e re lulëzon këtu!

Mospërmbushja e dëshirës për të pasur një fëmijë ka egzistuar prej vitesh edhe mes çifteve në Shqipëri. Për këtë arsye, ‘’Donna Salus’’ ju prezanton me zgjidhjen, shkaqet, diagnozën dhe terapitë që lidhen me këtë problem, për të patur një fëmijë sa më shpejt të jetë e mundur.
Statistikat globale tregojnë se një në shtatë çifte e ka të pamundur qe të ketë fëmijë pa asistencën e mjekut. Shkaktarët e njohur të kësaj dukurie janë shtatzënia e shtyrë për shkak të karrierës, martesat e vonshme, stresi i shkaktuar nga puna etj.
Dr. Bruno Engl, është mjek me një përvojë të pasur dhe ekspertizë të jashtëzakonshme në fushën e mjekësisë riprodhuese. Me njohuritë e tij të thella dhe angazhimin për pacientët, Dr. Bruno Engl është udhëheqës në diagnostikimin dhe trajtimin e problematikave të fertilitetit, sëmundjeve të organeve riprodhuese e të tjera.
Pacientët tanë shpesh e përshkruajnë Dr. Engl si një burim të shpresës dhe ndihmës. Ai është i gatshëm të ndihmojë njerëzit të kuptojnë dhe të trajtojnë problemet e tyre riprodhuese dhe të kenë familjen që ëndërrojnë.
Nëse keni nevojë për një mjek të specializuar në mjekësinë riprodhuese, mos ngurroni të na kontaktoni:
+355 682053180 / +355 42390500
Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭