Psikologji

Kirurgjia e Hemorroideve në Spitalin Salus.

👨‍⚕️🔺Hemorroidet janë jastekë të indeve submukozale që përmbajnë venula, arteriole dhe fibra te muskujve të lëmuar përgjate kanalit anal.✅Trajtimi indikohet vetëm nëse ato bëhen simptomatike për shkak të zgjerimit venoz të pleksusit hemorroidal.🔺Shtrëngimi i tepërt, rritja e presionit të brendshëm të barkut dhe fecet e forta rrisin zgjerimin venoz te pleksusit hemodoidal. Shmangia e tyre …

Kirurgjia e Hemorroideve në Spitalin Salus. Read More »

Të SIGURT në SALUS

✅NDIHUNI TË SIGURT NË SPITALIN SALUS! Çdo pacient përpara se të hyjë në Spitalin Salus për të kryer shërbimet mjekësore, kalohet në një filtër sigurie dhe kontrolli. ✅I gjithë stafi mjekësor dhe infermieror është i pajisur me veshjen speciale dhe masat mbrojtëse përkatëse. Në Spitalin Salus, përpara kryerjes së vizitave me mjekët specialistë apo ekzaminimeve …

Të SIGURT në SALUS Read More »

Terapia në çift.

➡️💑Terapia në çift është një ndërhyrje që synon të ndihmojë bashkëshortët / bashkëjetuesit në vështirësi për të kapërcyer momentet kritike që hasin gjatë udhëtimit të tyre së bashku. Shpesh njerëzit vendosin të kërkojnë një ndërhyrje në çift, kur mendojnë se marrëdhënia e tyre nuk mund të mbijetojë . ➡️💑Çdo çift jeton fazat e tij, nga …

Terapia në çift. Read More »

Patologjitë dermatologjike dhe ndikimi që kanë në aspektin psikologjik

Si të gjitha sëmundjet kronike, edhe ato dermatologjike, edhe pse më pak serioze se sëmundjet e tjera, kanë një ndikim shumë të fortë dhe negativ në jetën e pacientëve. Për shkak të simptomave tejet të dukshme, ato mund të shkaktojnë luhatje persa i perket aspektit psikologjik dhe raporteve sociale, një aspekt që mjeku duhet të …

Patologjitë dermatologjike dhe ndikimi që kanë në aspektin psikologjik Read More »

Psikologu në Salus

E dini se pacientëve të shtruar në Salus i ofrohet edhe shërbimi i psikologut, sipas nevojës së tyre, për t’i ndihmuar të kapërcejnë më me lehtësi sëmundjet/operacionin e kryer? Spitalin Salus ofron asistencë/suport psikologjik për pacientët gjatë qëndrimit në Salus. Gjithashtu psikologia jonë kryen edhe vizita apo konsulta.. ➕Salus, spitali yt!

Terapia e grupit

Terapia e grupit është një formë e psikoterapisë e cila kryhet në praninë e disa individëve. U zhvillua për herë të parë gjatë viteve 1900 dhe përdoret akoma edhe sot në mënyra dhe forma të ndryshme të përbërë nga njerëz që kanë problematika të ngjashme të cilët kanë si qëllim të bashkohen për mbështetje reciproke …

Terapia e grupit Read More »

Qendra e rehabilitimit të varësive

Qendra e Rehabilitimit Alba Nostra SALUS -Kërkesat gjithmonë në rritje për një trajtim të specializuar për problemet e varësive nga alkooli, droga, lojërat e fatit etj, nxitën realizimin e projektit më të ri të Spitalit Salus. -Personat që kanë zhvilluar këto varësi, shoqërohen përgjatë një programi shumë të specializuar nga desintoksikimi deri në rehabilitimin e …

Qendra e rehabilitimit të varësive Read More »