Pneumologji

Bronkoskopia

👨‍⚕️🔵🌱Bronkoskopia konsiston në kalimin e paisjes nëpërmjet hundës ose gojës, në mënyrë që të vizualizohet pema e mushkërisë. 🌱Nëse shqetësimi juaj do të jetë kolla e zgjatur, infeksione të përseritura të rrugëve të frymëmarrjes, kollitje me gjak, apo nje masë e cila vihet re nga ekzaminimet e ndryshme imazherike, atëherë bronkoskopia do të ishte procedura …

Bronkoskopia Read More »

Të SIGURT në SALUS

✅NDIHUNI TË SIGURT NË SPITALIN SALUS! Çdo pacient përpara se të hyjë në Spitalin Salus për të kryer shërbimet mjekësore, kalohet në një filtër sigurie dhe kontrolli. ✅I gjithë stafi mjekësor dhe infermieror është i pajisur me veshjen speciale dhe masat mbrojtëse përkatëse. Në Spitalin Salus, përpara kryerjes së vizitave me mjekët specialistë apo ekzaminimeve …

Të SIGURT në SALUS Read More »

Bronkoskopia

Bronkoskopia është një test diagnostik që lejon eksplorimin e rrugëve kryesore të frymëmarrjes (trakea dhe bronket) dhe marrjen e mostrave të indeve ose sekrecioneve për teste laboratorike. Ekzaminimi përbëhet nga futja e një tubi fleksibël, me diametër sa të një lapsi, mundësisht përmes hundës (ose përmes gojës ose, në disa pacientë, përmes Tracheostomy). Si të …

Bronkoskopia Read More »