Neurokirurgjia

Të SIGURT në SALUS

✅NDIHUNI TË SIGURT NË SPITALIN SALUS! Çdo pacient përpara se të hyjë në Spitalin Salus për të kryer shërbimet mjekësore, kalohet në një filtër sigurie dhe kontrolli. ✅I gjithë stafi mjekësor dhe infermieror është i pajisur me veshjen speciale dhe masat mbrojtëse përkatëse. Në Spitalin Salus, përpara kryerjes së vizitave me mjekët specialistë apo ekzaminimeve …

Të SIGURT në SALUS Read More »

Hernia Diskale

Shenjat e një pacienti me Hernie Diskale janë:👉Dhimbja e krahut apo e këmbës. Zakonisht ndjen dhimbjen më të madhe në vithe, kofshë dhe pergjatë këmbës deri në shputën e kembës. 👉Njerëzit të cilët kanë një hernie diskale shpesh kanë mpirje të rrezatuar ose ndjesi shpimi gjilpërash që shërbehen nga nervat e prekur. 👉Dobësi dhe mungesë …

Hernia Diskale Read More »

Neurokirurgjia në Salus

Njësia e neurokirurgjisë i ofron pacientit një rrugë diagnostikimi dhe terapeutike të plotë për Neurokirurgjinë spinale dhe të Sistemit Nervor Periferik. Të gjitha ndërhyrjet realizohen sipas teknikave kirurgjike më të azhornuara mini dhe mikro invazive, duke lejuar një hospitalizim të shkurtër dhe një pakësim të shfaqjeve të dhimbjeve peri dhe postoperatore. ➡️Kontakti i vazhdueshëm mes …

Neurokirurgjia në Salus Read More »