Mjeksi e Përgjithshme

Të SIGURT në SALUS

✅NDIHUNI TË SIGURT NË SPITALIN SALUS! Çdo pacient përpara se të hyjë në Spitalin Salus për të kryer shërbimet mjekësore, kalohet në një filtër sigurie dhe kontrolli. ✅I gjithë stafi mjekësor dhe infermieror është i pajisur me veshjen speciale dhe masat mbrojtëse përkatëse. Në Spitalin Salus, përpara kryerjes së vizitave me mjekët specialistë apo ekzaminimeve …

Të SIGURT në SALUS Read More »

Sindromi Metabolik

🔵➡️Çfarë është sindroma metabolike?Sindroma metabolike është një grup i gjendjeve – presioni i lartë i gjakut, sheqeri i lartë në gjak, yndyrë e tepërt trupore rreth belit, dhe nivelet e larta të kolesterolit ose triglicerideve – që paraqiten së bashku, duke rritur rrezikun e sëmundjeve të zemrës, goditjes në tru dhe diabetit. ➡️Pasja e vetëm …

Sindromi Metabolik Read More »

A e dini se ?

Trupi i njeriut, shpesh i krahasuar me një aparat të përsosur për efikasitetin e tij, nuk pushon kurrë së na mahnituri.Por cilat janë “misteret e fundit të trupit të njeriut” që shkenca ka identifikuar? A jeni të sigurt që vërtet dimë gjithçka rreth trupit tonë? Në trupin tonë, “jetojnë” rreth 2.5 trilion qeliza të kuqe …

A e dini se ? Read More »