Laborator

Kryeni analizen për identifikimin e virusit Sars-Cov-2

Spitali Salus njofton se tashmë mund të kryeni analizen për identifikimin e virusit Sars-Cov-2 me ane te teknikes se Real-Time RT-PCR (analiza e tamponit per zbulimin e semundjes se COVID-19) pranë Poliambulatorit Salus në Qendër të Tiranës, Rruga Qemal Stafa 51, pranë shkollës Fan Noli, 100m mbi ambulancën Qëndrore, në vlerën 8000 Lekë. Sensibiliteti dhe …

Kryeni analizen për identifikimin e virusit Sars-Cov-2 Read More »

Testimi serologjik Covid 19 (Anti-SARS-CoV-2) TOTAL, në Spitalin Salus

📣Testimi serologjik Covid 19 (Anti-SARS-CoV-2) TOTAL✅SPITALI SALUS falë teknologjisë bashkëkohore që disponon, ofron për të gjithë pacientët kryerjnë e testin serologjik për COVID-19, i cili kryen matje në mënyrë të automatizuar kualitative të antitrupave invitro IgA, IgM, IgG, për të dedektuar pacientet me përgjigje imunitare ndaj COVID-19.💉Kjo analize kryhet me metodën Electrochemiluminescence Immunoassay “ECLIA”, metoda më …

Testimi serologjik Covid 19 (Anti-SARS-CoV-2) TOTAL, në Spitalin Salus Read More »

Të SIGURT në SALUS

✅NDIHUNI TË SIGURT NË SPITALIN SALUS! Çdo pacient përpara se të hyjë në Spitalin Salus për të kryer shërbimet mjekësore, kalohet në një filtër sigurie dhe kontrolli. ✅I gjithë stafi mjekësor dhe infermieror është i pajisur me veshjen speciale dhe masat mbrojtëse përkatëse. Në Spitalin Salus, përpara kryerjes së vizitave me mjekët specialistë apo ekzaminimeve …

Të SIGURT në SALUS Read More »

Laboratori i Analizave në Spitalin Salus

🔬🧫🦠Laboratori i Spitalit Salus është një laborator poli-diagnostik, një nga shtyllat më të rëndësishme të diagnostikës mjeksore në spitalin tone, duke i ardhur në ndihmë mjekut specialist për gjetjen në kohë sa më të shpejtë të diagnozës klinike. Ndjekja dhe vlerësimi i efikasitetit të trajtimit të pacientit pa ekzaminimet laboratorike nuk mund të kuptohet! 🔬🧫🦠Laboratori …

Laboratori i Analizave në Spitalin Salus Read More »

Realizimi i Biopsive në spitalin Salus.

▶️Spitali Salus, Sap Health Services dhe SYNLAB BRESCIA ofrojnë shërbimet e Anatomisë Patologjike (Biopsi të tumoreve, PAP Test, biopsi të nishaneve, biopsi të gjirit etj.) dhe jane partnere te diagnostifikimit anatomik patologjik me qendër referimi Spitali Salus në Tirane. ✅Rezultati i përgjigjes së biopsisë, është thelbësor pasi përcakton rrugëtimin e pacientit drejt trajtimit kemioterapeutik dhe …

Realizimi i Biopsive në spitalin Salus. Read More »

Markuesit tumoralë

Markuesit tumoralë janë molekula të cilat në përqendrime më të mëdha në gjak, urinë ose ind tregojnë se pacienti ka praninë e tumoreve. Ndryshe nga një biopsi tradicionale, ku rezultati është një “fotografi” e pjesshme e tumorit relativ vetëm në vendin ku është marrë indeksi, me biopsine e lëngshme është e mundur të përcillet evolucioni …

Markuesit tumoralë Read More »

Laboratori i Spitalit Salus

Laboratori i Spitalit Salus, vjen pranë jush, në Qendër të Tiranës për të kryer një game të gjerë analizash të rutinës si dhe specifike në: 1. Onko – Hematologji 2. Koagulim dhe Hemostasë 3. Immunologji 4. Serologji, 5. Markues tumoral 6. Gjenetike molekulare 7. Mikrobiologji

Depistimi i Anemisë

Anemia është një patologji që shoqërohet me nivel të ulët të hemoglobinës në qelizat e kuqe të gjakut. Hekuri në molekulën e hemoglobinës rregullon oksigjenin në mushkëri dhe e liron atë në indet ku oksigjeni gjeneron energji për trupin. Anemia mund t’ju bëjë të ndiheni të lodhur dhe të dobët. Ka shumë forma të anemisë, …

Depistimi i Anemisë Read More »

‘’Java e Shëndetit të meshkujve 10-16 Qershor’’

‘’Java e Shëndetit të meshkujve 10-16 Qershor’’ ✅Ndryshimi i perceptimit të meshkujve për më shumë kontrolle mjekësore dhe kujdes më të lartë ndaj shëndetit janë objektivat kryesorë të javës sensibilizuese të ‘’Mbrojtjes së Shëndetit të Meshkujve’’. ✅86% e shkaqeve të patologjive tek meshkujt i atribuohen sëmundjeve jo të transmetueshme. Sipas Organizatës Botërore të Shëndetit, shkaktarët …

‘’Java e Shëndetit të meshkujve 10-16 Qershor’’ Read More »