Realizimi i Biopsive në spitalin Salus.

▶️Spitali Salus, Sap Health Services dhe SYNLAB BRESCIA ofrojnë shërbimet e Anatomisë Patologjike (Biopsi të tumoreve, PAP Test, biopsi të nishaneve, biopsi të gjirit etj.) dhe jane partnere te diagnostifikimit anatomik patologjik me qendër referimi Spitali Salus në Tirane. ✅Rezultati i përgjigjes së biopsisë, është thelbësor pasi përcakton rrugëtimin e pacientit drejt trajtimit kemioterapeutik dhe …

Realizimi i Biopsive në spitalin Salus. Read More »